Kosten arbeidsongeschiktheidsverzekering

arbeidsongeschiktheidsverzekeringIedereen heeft dus de kans om ziek te worden of een ongeval mee te maken, waardoor u niet meer in staat bent om te werken. Daarmee loopt u dus een groot financieel risico, ook als u bedrijf prima loopt.

Gelukkig zijn er mogelijkheden voor een ondernemer om dit risico met een grote impact op uw leven te kunnen verzekeren. Deze Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandig ondernemers dekt financiële risico’s af en betaalt uw rekeningen door in het geval u arbeidsongeschikt bent. Zo voorkomt u dat uw bedrijf en uw gezin financieel aan uw ziekte te onder gaan en kunt u zich financieel zorgeloos concentreren op zo snel mogelijk beter worden.


De kosten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen verschillen

De kosten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering zijn voor iedere ondernemer weer anders, de premie is afhankelijk van uw situatie en de risico’s die u afgedekt wilt hebben.

Er zijn vele aanbieders van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en de kosten lopen daarbij ver uiteen. Iedere aanbieder heeft daarbij ook weer andere polisvoorwaarden.
Om exact te weten te komen wat voor u het beste voorstel met de scherpste premie  is, zal er een uitgebreid vergelijk aan premie-en voorwaarden nodig zijn. Hiervoor kunt u het beste de AOV Specialist inschakelen. 

Wij zullen alle aanbieders van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor u vergelijken en u exact laten zien zien wat de kosten zijn. Zo’n vergelijking is natuurlijk geheel persoonlijk. 

Dan is het aan te raden om een Persoonlijk AOV Advies  middels het Persoonlijk AOV Adviesrapport rapport aan te vragen, waarbij alle verzekeraars op premie én voorwaarden worden vergeleken Dit Persoonlijk AOV Adviesrapport kent bovendien een kwaliteit- en een laagste premiegarantie zodat u van de beste kwaliteit en de scherpste premie verzekerd bent.


©2020 Designed, developed and hosted by DreamView ICT & Internet Services