Zelfstandigen en Aansprakelijkheid : absolute noodzaak direct te regelen


Hoofdelijk aansprakelijk, dus ook privé aansprakelijk.A
ls zelfstandige met een eenmanszaak bent u hoofdelijk aansprakelijk voor alle kosten. Hoofdelijk aansprakelijk betekent dat ook uw privévermogen gevorderd kan worden als u niet tijdig aan uw financiële verplichtingen kunt voldoen.

meten

Normaal gesproken logisch: dit is het risico van de ondernemer! U weet dat u dit risico loopt. Maar er zijn ook risico's die vooraf echt onmogelijk zijn te overzien. Wie betaalt de kosten als u langskomt voor een offertegesprek, en u stoot per ongeluk een duur schilderij van de wand? Of wanneer pas jaren later blijkt dat uw producten slecht zijn voor de volksgezondheid? Of u meet net het afwijkende raam , waarvan u er 10 bestelt. Hiervoor kunt u een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Die vergoedt schade als gevolg van schadeclaims voor het beschadigen van andermans zaken, het toebrengen van letsel en productaansprakelijkheid. Ook schadeclaims die voortvloeien uit de uw privésituatie zijn gedekt. Handig en voordelig, want hiervoor hoeft u dus geen aparte verzekering meer af te sluiten.

De aansprakelijkheidsverzekering geldt voor:

• Uw eenmanszaak
• U en uw partner
• Uw kinderen (inwonend of voor studie uitwonend)
• Uw huisdieren
U bent standaard verzekerd tegen schadeclaims tot
€ 2.500.000

TUNE! ZZP Combipakket dekt het zogeheten voorrisico voor het ingaan van de polis. Uw dekking wordt automatisch aangepast aanveranderingen in de rechtspraak.

©2020 Designed, developed and hosted by DreamView ICT & Internet Services